• KVK 69609438
  • BTW nr. NL857938666B01
Schoonmaak

Schoonmaak na schade

Brand reiniging

Na inventarisatie en contact met uw verzekeraar kan Q2-Schadeherstel B.V. direct beginnen met de sanering van de brand en het schoonmaken van de brandschade.

De brandschade reiniging bestaat uit:
-Roetschade reiniging
-Voorkomen van verdere gevolgschade
-Herstel van tapijt en stoffering
-Geur en schimmelbestrijding
-Sloop van onbruikbare delen

Specialistische reiniging

Q2-Schadeherstel B.V. is specialist in specialistische reiniging. Denk aan industriële reiniging, reiniging van laboratoria, gevelreiniging en grote schoonmaakprojecten. Specialistische reiniging is zoals de naam al aangeeft een specialistische klus. Q2-Schadeherstel B.V. heeft alle apparatuur en ervaring in huis om specialistische reiniging van specifieke objecten succesvol en binnen no-time uit te voeren.

Specifieke reinigingskennis

Er zijn objecten als:
* Reiniging van water- en dieseltanks
* Reiniging in machinekamers
* Schoonmaak bij werken met chemicalien
* Reiniging van leidingsystemen
* Schoonmaken van afvoersystemen

Waarvoor specifieke kennis en ervaring noodzakelijk of een pre is. Q2 Schadeherstel B.V. heeft jarenlange ervaring met deze werkzaamheden binnen grote en kleine organisaties. In overleg met de mensen van uw bedrijf stellen we gezamelijk een reinigingsplan op, waarbij milieu en veilig en verantwoord omgaan met gevaarlijke stoffen voorop staan.

Wilt u meer weten over specialistische reiniging? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op nummer +31(0)85-1052000.
 
Online Identity