Asbest

Asbest is schadelijk voor de gezondheid. Na een brandschade of stormschade kan er asbest vrijkomen. Dit zal vakkundig en snel gesaneerd moeten worden.

Asbest verwijderen

Specialistische en deskundige hulp

asbest-3

Asbest is schadelijk voor de gezondheid. Asbest kan tevoorschijn komen tijdens een verbouwing of bijvoorbeeld bij brandschade of waterschade. Het is dan noodzakelijk om dit op vakkundige wijze te laten verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf.

 

Asbest? Schakel Q2 Schadeherstel in.

 

Asbest is in het verleden veel gebruikt in woningen voor diverse toepassingen. Dat kan bijvoorbeeld in dakbedekking, afvoeren, wandbekleding e.d. Zolang je asbest op zijn plek laat zitten is er in principe niets aan de hand. Wanneer je asbest gaat slopen of in asbest gaat boren of slijpen wordt asbest gevaarlijk. Ook wanneer er brand uitbreekt zullen deze schadelijke asbest stoffen vrij komen.

 

Om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart weer in uw woning kunt terugkeren, werken wij met gespecialiseerde partijen samen die het asbest zorgvuldig saneren. Het verwijderen van asbest vraagt om speciale beschermingsmaatregelen, zodat ook de mensen die het asbest saneren geen gevaar lopen.

 

Ons team zorgt er dan ook voor dat uw woning weer asbestvrij wordt opgeleverd en dat u er weer met een veilig gevoel kunt terugkeren in uw woning.

Ik wil meer informatie over asbest laten verwijderen en/of asbest melden.

Q2-Schadeherstel werkt met gerenomeerde partijen samen als het gaat om saneren van asbest. Wenst u een prijsopgave of informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

asbest-5
Waarom Q2 Schadeherstelbedrijf

Waarom Q2?

Snel hulp bij schade

Referenties

Referenties

Eigen personeel

Perfecte oplevering

24/7 Bereikbaar

Één aanspreekpunt

Strakke planning

Gangbare prijzen

Ik wil meer informatie over Q2 Schadeherstel

Wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u schade?

Wat vinden klanten van ons?