Brandschade in Amsterdam?

Heeft u brandschade in Amsterdam? Dan wilt u dit snel en vakkundig opgelost hebben, meld uw schade direct online of bel ons alarm nummer: 085-105 2000.

Complete ontzorging bij brandschade in Amsterdam

Totaal bouwkundig Schadeherstel na brandschade

Brandschade heeft vaak een enorme impact op een gezin, woning of bedrijfspand. Na brandschade zijn verschillende soorten vakmannen nodig om de brandschade snel en kundig op te leveren. Q2-Schadeherstel heeft deze vakmensen in vaste dienst. Daarom kunnen wij snel schakelen en snel op locatie zijn in Amsterdam. Zeer belangrijk daarbij is, dat u als gedupeerde, maar één aanspreekpunt heeft en dat is de projectmanager van Q2-Schadeherstel. Deze manager begeleid uw brandschade van begin t/m de oplevering. Hij schakelt zowel met u als met de schade-expert en verzekeraar. Hoe fijn en makkelijk is dat?

Door op de juiste manier om te gaan met gevoelens gedupeerde brandschade én zijn of haar bezittingen, kunnen we de geleden brandschade nog enigszins omzetten in iets positiefs, zodat u het normale levenspatroon snel kan oppakken na de brandschade.

Rookschade en roetschade na brandschade

Bij brand ontstaat altijd rookschade en roetschade. Zeer belangrijk onderdeel bij brandschade is de schoonmaak, met de juiste middelen en het elimineren van alle roetdeeltjes. Dit gebeurt door bijvoorbeeld isolerende latex aan te brengen op en tussen wanden en plafonds.

Ik wil meer informatie over hulp bij brandschade en/of een brandschade melden van mijn Brand in Amsterdam

Q2-Schadeherstel is een bedrijf, gespecialiseerd in het compleet herstellen van (bouwkundige) brandschades aan uw woning of bedrijfspand in Amsterdam. Wenst u een snelle opname of hulp bij uw brandschade? Neem dan direct contact met ons op en wij zijn binnen enkele uren op locatie in Amsterdam.

direct contact met Q2
Waarom q2?

Snel hulp bij schade
24/7 Bereikbaar
Referenties
Één aanspreekpunt
Eigen personeel
Strakke planning
Perfecte oplevering
Gangbare prijzen

Neem Contact op