Herstel na Brandschade

Heeft u brandschade? Dan wilt u dit snel en vakkundig opgelost hebben, meld uw schade direct online of bel ons alarm nummer: 085-105 2000.

 

Complete ontzorging bij schade

Snelle opname en gespecificeerde herstel offerte

Brandschade heeft vaak een enorme impact op een gezin, woning of bedrijfspand. Na brandschade zijn verschillende soorten vakmannen nodig om de brandschade snel en kundig op te leveren. Q2-Schadeherstel heeft deze vakmensen in vaste dienst. Daarom kunnen wij snel schakelen. Zeer belangrijk daarbij is, dat u als gedupeerde, maar één aanspreekpunt heeft en dat is de projectmanager van Q2-Schadeherstel. Deze manager begeleid uw brandschade van begin t/m de oplevering. Hij schakelt zowel met u als met de schade-expert en verzekeraar.

Door op de juiste manier om te gaan met gevoelens gedupeerde brandschade én zijn of haar bezittingen, kunnen we de geleden brandschade nog enigszins omzetten in iets positiefs, zodat u het normale levenspatroon snel kan oppakken na de brandschade.

Rookschade en roetschade na brandschade

Bij brand ontstaat altijd rookschade en roetschade. Zeer belangrijk onderdeel bij brandschade is de schoonmaak, met de juiste middelen en het elimineren van alle roetdeeltjes. Dit gebeurt door bijvoorbeeld isolerende latex aan te brengen op en tussen wanden en plafonds.

Rookschade en roetschade na brandschade
Waarom Q2 Schadeherstelbedrijf

Waarom Q2?

Snel hulp bij schade

Referenties

Referenties

Eigen personeel

Perfecte oplevering

24/7 Bereikbaar

Één aanspreekpunt

Strakke planning

Gangbare prijzen

Ik wil meer informatie over Q2 Schadeherstel

Wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u schade?

Wat vinden klanten van ons?