Droging na Waterschade

Q2-Schadeherstel beschikt over alle kennis en apparatuur om droging direct in te zetten, snel schakelen kan gevolgschade beperken.

Complete ontzorging bij waterschade

Reguliere en specialistische droging

Droging door Q2 Schadeherstelbedrijf Den Bosch

Om meer gevolgschade ná een waterschade te voorkomen is het noodzakelijk om zo snel mogelijk ná het ontdekken van de waterschade de droging in te zetten. Wij bezitten de kennis en alle droog apparatuur om zowel reguliere als specialistische droging volledig in eigen beheer in te zetten. Hoe werkt het? Na uw schademelding komt onze droogspecialist op locatie om samen met u de waterschade te bekijken. Onze droogspecialist heeft altijd diverse drogers en blowers bij zich en meestal wordt ter plaatse besloten (in overleg met u, schade expert / verzekeraar) om direct de droog apparatuur in te zetten.

 

Na inzet droging wordt er een afspraak met u gemaakt om een eerste vochtmeting te doen. Vochtmetingen zijn nodig om het droogproces te volgen, zodat we gedupeerde en schade-expert op de hoogte kunnen houden en ook de schadeherstelwerkzaamheden kunnen inplannen, zodat er niet onnodig veel tijd verloren gaat en direct ná droging de schade herstelwerkzaamheden kunnen opvolgen. In het totaal voeren wij (meestal) 3 vochtmetingen uit en duurt een droogproces in de meeste gevallen 3 weken. Alle gemeten waardes worden opgeslagen in ons CRM systeem en ook de meterstanden worden opgeslagen, zodat we de schade-expert een overzicht kunnen sturen van de verbruikte KWH (stroom), welke gedupeerde mag declareren bij hun verzekeraar.

 

Als de vochtwaardes goed zijn start Q2-Schadeherstel & Calamiteiten Diensten BV direct met de herstelwerkzaamheden. Ook de schade herstelwerkzaamheden doen wij volledig in eigen beheer, van begin tot einde. Wij hebben eigen timmermannen, stukadoor, schilder, metselaar, loodgieter, tegelzetters, elektricien etc. om uw schade perfect op te leveren. U heeft dus tijdens het droog proces én tijdens de herstelwerkzaamheden maar één aanspreekpunt, één project manager die alles voor u regelt en al uw zorgen uit handen neemt.

Ik wil meer informatie over droging bij waterschade en/of wil een schade melden

Q2-Schadeherstel is een bedrijf, gespecialiseerd in drogingen bij waterschades, zowel gangbare als specialistische drogingen. Heeft u een waterschade en wil u droging snel ingezet hebben? Neem dan direct contact met ons op en wij kunnen het droogproces binnen 24 uur op gang brengen.

droging-waterschade-3
Waarom Q2 Schadeherstelbedrijf

Waarom Q2?

Snel hulp bij schade

24/7 Bereikbaar

Referenties

Één aanspreekpunt

Eigen personeel

Strakke planning

Perfecte oplevering

Gangbare prijzen

Ik wil meer informatie over Q2 Schadeherstel

Wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u schade?

Wat vinden klanten van ons?