Herstel na inbraakschade

Het is even schrikken als uw deur is geforceerd. U wil snel weer veilig kunnen zijn na inbraakschade aan uw woning of bedrijfspand.

Complete ontzorging bij inbraakschade

Snel Vakkundige hulp

Inbraakschade op laten lossen door Q2 Schadeherstel Den Bosch

Een inbraak heeft een grote impact op u als eigenaar van een (bedrijfs) pand of woning. Niet alleen omdat er eventueel goederen zijn ontvreemd, maar vooral omdat uw privacy is aangetast. Ook wordt u geconfronteerd met (inbraak) schade zoals schade aan houten kozijnen of deuren, kunststof kozijnen of deuren, ramen, schuifpuien en/of vensterbanken.

 

Q2-Schadeherstel BV kan u helpen met het herstel van de inbraakschade en eventuele noodvoorzieningen voor u treffen, zodat u in ieder geval uw woning of bedrijfspand veilig kunt afsluiten.

 

In de meeste situaties blijft u, als gedupeerde woonachtig in de woning of kunt u gewoon gebruik maken van uw bedrijfspand. Wij zorgen er voor dat u zo min mogelijk hinder heeft van de herstelwerkzaamheden.

 

Q2-Schadeherstel BV is u vanaf de aanvang van de werkzaamheden tot en met de oplevering van dienst om uw gewenste eindresultaat te realiseren. U heeft maar te maken met één aanspreekpunt, één project manager die alles voor u regelt.

Q2 Schadeherstel is 24/7 bereikbaar.

Als je thuiskomt van een gezellige avond en merkt dat je raam of deur geforceerd is, dan is dat wel even schrikken. Wat moet je doen denk je dan en wie kan je daarvoor bellen in de late uurtjes.

Q2 Schadeherstel kun je 24/7 bereiken via onze via onze schade alarmlijn. Wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk contact is met een van onze project managers. Samen beslissen wij welke stappen er ondernomen worden en indien dat nodig is komen wij snel in actie om voor uw beschadigde woning een passende oplossing te bieden. Wij nemen de volledige zorg op ons en zorgen ervoor dat u tevreden bent ondanks de nare ervaring.

Inbraak preventietips van Q2

Dieven kiezen vaak het makkelijkste doelwit.

Inbraken worden in de meeste gevallen gepleegd door gelegenheidsdieven. Deze inbraken zijn niet of nauwelijks voorbereid en daarom kiezen de dieven voor gemakkelijke doelwitten. Met de volgende tips zorgt u dat uw woning beter is beveiligd tegen deze vorm van inbraak.

1. Goed hang- en sluitwerk

Zorg ervoor dat uw woning goed is beveiligd met het juiste hang- en sluitwerk. Hadi beveiliging heeft de beste sloten voor iedere situatie.

2. Installeer een inbraakalarm

Een inbraakalarm geeft een signaal op locatie of bijvoorbeeld naar uw smartphone als er ongewenst bezoek is. Een alarm heeft daarnaast ook een sterke preventieve functie.

3. Zorg voor een goede raambeveiliging

Inbrekers komen in 43% van de gevallen een woning binnen via een raam. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slecht afgesloten bovenlicht, met goede sloten kunt u dit risico verkleinen.

4. Installeer automatische verlichting

Boeven werken graag in het donker. Lichten met bewegingssensor gaan aan als er beweging wordt gedetecteerd en daarom schikt deze verlichting inbrekers af.

5. Laat geen sleutel aan de binnenkant van de deur zitten

Vaak laten mensen sleutels aan de binnenkant van deuren zitten. Dit is voor dieven heel gemakkelijk om binnen te komen door bijvoorbeeld een gaatje te boren in uw deur en vervolgens met een schroevendraaier de sleutel om te draaien.

Verklein de kans op een inbraak vandaag nog!

Ik wil meer informatie over hulp bij inbraakschade

Q2-Schadeherstel is een bedrijf, gespecialiseerd in herstelwerkzaamheden na inbraakschade. Wenst u direct hulp bij inbraakschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Inbraakschade Q2 Schadeherstel Den Bosch
Waarom Q2 Schadeherstelbedrijf

Waarom Q2?

Snel hulp bij schade

24/7 Bereikbaar

Referenties

Één aanspreekpunt

Eigen personeel

Strakke planning

Perfecte oplevering

Gangbare prijzen

Ik wil meer informatie over Q2 Schadeherstel

Wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u schade?

Wat vinden klanten van ons?