Opslag

Na een brandschade of waterschade kan het vaak noodzakelijk om uw inboedel op te slaan. Wij verzorgen dit van A tot Z.

Opslagservice Q2

Q2-Schadeherstel heeft eigen opslag 

Wanneer er een schade is ontstaan kan het voorkomen dat er ook weer grondig verbouwd of geschilderd moet worden. Door ruimte gebrek omdat je niet weet waar je met je huisraad heen moet kunnen wij daarvoor opslag aanbieden. Zolang dat nodig is bieden wij deze faciliteiten zodat je woning weer op orde kan komen.

opslagruimte nodig? Schakel Q2-schadeherstel in

Q2-Schadeherstel is actief op alle fronten actief als u te maken heeft met een schade aan uw woning. Wanneer u een schade heeft en u wilt de schade laten herstellen zit u vaak met veel spullen en meubilair dat op dat moment in de weg staat. Ook bestaat de kans dat uw inboedel vuil worden tijdens de herstelwerkzaamheden.

Wij bieden daarom de oplossing om uw inboedel tijdelijk op te slaan in onze droge en verwarmde opslag. We komen de spullen met onze eigen transportdienst ophalen en brengen ze ook weer terug wanneer de herstelwerkzaamheden zijn afgerond. Indien nodig en gewenst wordt uw inboedel ook gereinigd.

Ik wil meer informatie over de opslagservice van Q2 en/of heb schade en wil een opslagruimte reserveren

Q2-Schadeherstel is een schadeherstel bedrijf, die tevens ook opslag aanbied. Wilt u meer informatie ontvangen over deze service van Q2-Schadeherstel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

direct contact met Q2
Waarom q2?

Snel hulp bij schade
24/7 Bereikbaar
Referenties
Één aanspreekpunt
Eigen personeel
Strakke planning
Perfecte oplevering
Gangbare prijzen

Neem Contact op