Over Q2-Schadeherstel

Q2-Schadeherstel B.V. is een service gericht bedrijf, gespecialiseerd in het herstellen van diverse schades.

Complete ontzorging schade

Snelle opname en herstel offerte

Q2-Schadeherstel B.V. is een service gericht bedrijf, gespecialiseerd in het herstellen van waterschades, stormschades, inbraakschades en brandschades aan uw woning of bedrijfspand. Snelheid, ontzorgen, goed luisteren naar de wensen van onze klanten en een goede oplevering staan daarbij op nummer één binnen de organisatie van Q2-Schadeherstel B.V. uit ‘s-Hertogenbosch.

Onze service

U heeft tijdens de schade herstelwerkzaamheden maar één aanspreekpunt, één project manager die alles voor u regelt en zorgen uit handen neemt.
Wij geloven in een goede communicatie met onze klanten en leveren de juiste service, hebben degelijke kennis van zaken en alle kwaliteit in huis om elke schade vakkundig te herstellen. Wij streven naar 100% tevreden klanten, dat is zeker niet makkelijk, maar wel ons doel. Dit doen wij door snel te reageren op een schademelding, directe opvolging, kwaliteit te leveren, goed bereikbaar te zijn en vooral ook goed te luisteren naar onze klanten. Ook een goede planning en nazorg zijn speerpunten binnen onze organisatie. Ons team staat graag voor u klaar: uw zorg is onze zorg!

Brandschade of waterschade is vervelend met vaak grote gevolgen. Je wilt uiteraard dat je schade snel en vakkundig herstelt wordt. Q2-Schadeherstel is specialist in bouwkundig schadeherstel van waterschade, brandschade, stormschade, inbraakschade, of (specialistische) droging, wij hebben de juiste vakmannen en project managers in huis om je schade snel en vakkundig tot een goed einde te brengen.

Ik wil meer informatie over Q2 Schadeherstel 

Wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. Heeft u schade? Bel ons: (0)85 –  1052000 of stuur ons een e-mail.

direct contact met Q2
Waarom q2?

Snel hulp bij schade
24/7 Bereikbaar
Referenties
Één aanspreekpunt
Eigen personeel
Strakke planning
Perfecte oplevering
Gangbare prijzen

Neem Contact op