Reviews Q2 Schadeherstel

Wat vinden onze klanten van onze diensten?

Laat weten wat je van ons vindt

Schrijf hier zelf ook een review

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

Sep 08, 2022 by Mariëlle

We zijn erg tevreden over het herstel van de aanrijdingschade aan onze gevels. Erg vriendelijke mensen en ze hebben heel netjes gewerkt!


Jun 22, 2022 by E.Mathijssen

Wij zijn meer dan tevreden over de uitvoering van het herstel van stormschade op het dak en lekkage op de bovenste verdieping. Goede communicatie, vakmanschap en zeer vriendelijke en behulpzame mensen.


Super service

Feb 17, 2022 by Brigitta Bossink

Reparatie lekkage keukenramen snel en prima opgelost. Snelle service, goed overleg, duidelijke offerte en heel vriendelijk! Super dienstverlening!


Review schadeherstel inbraak

Jan 10, 2022 by Jeroen

Prima service van Q2, er is een voordeur en raam hersteld in verband met inbraakschade, inclusief nieuwe balken erin, daarna gelakt, plus nog wat extra beveiliging ingebouwd. Keurige begeleiding en snelle follow-up service toen nog een kleine aanpassing nodig was dus flexibele houding. Netjes afgewerkt, keurig opgelost. bij Q2 zijn ze om die reden wel druk, dus wees er op toijd bij voor wanneer ze beschikbaar zijn. Prima!


Betrouwbaar bedrijf

Jan 02, 2022 by Berry

Betrouwbaar bedrijf met Mark Valentijn in Den Bosch aan het roer. Man waar je afspraken mee kunt maken! Ondanks de drukte toch nog vlot geholpen. Bedankt voor de professionele afhandeling van onze waterschade bij ons en de buren!


echt geweldig

Nov 02, 2021 by Anke Nollen

Schade door een steenmarter; alle plafonds en isolatie vernieuwd door vakkundige aardige mannen. Planning secuur. Ben heel tevreden.


Zeer tevreden.

Jun 29, 2021 by Sanda Bulat

O2 schadeherstel bedrijf.
Zeer tevreden met het oplossen van problemen. Bedankt.
Marc Bouw en Joop van Steenpaal en al andere collega's wat zijn bij ons geweest om ons te helpen.
Een goed aanrader.
Puntjes op de i is gezet.
Geduld is beloont.
Bedankt Sanda en Damir


Vakwerk

Apr 19, 2021 by John van Os

Q2 schadeherstel heeft bij ons de badkamer verbouwd.
Ze waren al heel erg duidelijk in hun offerte waarbij erg werd meegedacht. De werkzaamheden zijn goed verlopen en ook tijdens die werkzaamheden werd meegedacht en niet naar de simpele weg gezocht. Er is gekeken naar hoe het beste resultaat geleverd kon worden. Frank van der Stappen en Raphael Jekel zijn 2 zeer bekwame en behulpzame medewerkers van Q2 die ik bij iedereen zou aanraden om een verbouwing te doen of reparatie. Beide gaan alleen voor goed resultaat en vakwerk. Er wordt niets afgeraffeld. Frank en Raphael bedankt voor alles. Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe badkamer.


kundige vakmensen

Apr 02, 2021 by D. van den Oever

Kundige vakmensen. Lekkage op twee verschillende plekken op de warmwaterleiding binnen 3 m2. Volledig verzadigde vloer. Keurig lekkage verholpen en nieuwe vloer gelegd.


Professioneel en klantgericht

Mar 25, 2021 by Brouwer

Vlak voor de Kerstdagen een lekkage vanuit de douche door een onjuiste montage van de afvoer alweer jaren geleden. De muren en vloer in badkamer en slaapkamer blijken verzadigd met water. Q2 pakt het professioneel en voortvarend aan. 1e prioriteit wordt gelegd bij drogen van muren en vloer en herstel van de douche, daarna herstel van de schade. Er wordt snel geschakeld en goed gecommuniceerd, niet alleen door Mark en Gijs maar ook door de ingezette vakmensen. Vakmensen met passie voor hun vak die alleen topwerk willen leveren. Afhandeling met de verzekering gaat heel soepel door goede documentatie van de werkzaamheden. Zeer tevreden over Q2!


Q2-Schadeherstel +31(0)85-1052000 Rietwaard 1 's-Hertogenbosch , Nederland 4.9 5.0 30 30 We zijn erg tevreden over het herstel van de aanrijdingschade aan onze gevels. Erg vriendelijke mensen en ze hebben heel netjes gewerkt!
Page:
123
direct contact met Q2
Waarom q2?

Snel hulp bij schade
24/7 Bereikbaar
Referenties
Één aanspreekpunt
Eigen personeel
Strakke planning
Perfecte oplevering
Gangbare prijzen

Neem Contact op