Reviews Q2 Schadeherstel

Wat vinden onze klanten van onze diensten?

Laat weten wat je van ons vindt

Schrijf hier zelf ook een review

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

Vakwerk

Apr 19, 2021 by John van Os

Q2 schadeherstel heeft bij ons de badkamer verbouwd.
Ze waren al heel erg duidelijk in hun offerte waarbij erg werd meegedacht. De werkzaamheden zijn goed verlopen en ook tijdens die werkzaamheden werd meegedacht en niet naar de simpele weg gezocht. Er is gekeken naar hoe het beste resultaat geleverd kon worden. Frank van der Stappen en Raphael Jekel zijn 2 zeer bekwame en behulpzame medewerkers van Q2 die ik bij iedereen zou aanraden om een verbouwing te doen of reparatie. Beide gaan alleen voor goed resultaat en vakwerk. Er wordt niets afgeraffeld. Frank en Raphael bedankt voor alles. Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe badkamer.


kundige vakmensen

Apr 02, 2021 by D. van den Oever

Kundige vakmensen. Lekkage op twee verschillende plekken op de warmwaterleiding binnen 3 m2. Volledig verzadigde vloer. Keurig lekkage verholpen en nieuwe vloer gelegd.


Professioneel en klantgericht

Mar 25, 2021 by Brouwer

Vlak voor de Kerstdagen een lekkage vanuit de douche door een onjuiste montage van de afvoer alweer jaren geleden. De muren en vloer in badkamer en slaapkamer blijken verzadigd met water. Q2 pakt het professioneel en voortvarend aan. 1e prioriteit wordt gelegd bij drogen van muren en vloer en herstel van de douche, daarna herstel van de schade. Er wordt snel geschakeld en goed gecommuniceerd, niet alleen door Mark en Gijs maar ook door de ingezette vakmensen. Vakmensen met passie voor hun vak die alleen topwerk willen leveren. Afhandeling met de verzekering gaat heel soepel door goede documentatie van de werkzaamheden. Zeer tevreden over Q2!


Super tevreden

Mar 12, 2021 by Dianne van de Rijt

Gescheurde tegels in onze badkamer die pas 2 jaar oud is. Lekdetectie: geen lekkage. de leverancier van de tegels Brugman geeft niet thuis. Via een aanbeveling terecht gekomen bij Q2 Schadeherstel. Wat een verademing vanaf het eerste telefonische contact met Mark, via een inspectie en prijsopgave van Mark 2 herstel door Roy. Niet te zien dat ze vervangen zijn. Super goed werk. Ik kan dit bedrijf echt aan iedereen aanbevelen. ze doen wat ze beloven: ontzorgen. Dank je wel voor de fantastische service en het vakwerk.


Geweldig bedrijf

Feb 12, 2021 by A van rooij

Geweldig bedrijf na verschrikkelijk veel ellende met een detectiebedrijf waar ik door hoge kosten en slecht werk ziek ben geworden .Wat een opluchting toen jullie kwamen en alles perfect opgelost hebben .Dank Dank en nog maals duizend maal dank.
A van Rooij


Top bedrijf met kennis van zaken en vakmanschap

Jan 21, 2021 by G. van Dijk

Uitstekende ervaring met Q2.
Helaas waterschade opgelopen in ons huis tijdens vakantie in buitenland.
In de woonkamer lag onder de pvc laminaat een granieten tegelvloer. Onder deze granieten tegelvloer was veel water gekomen. Doordat graniet een natuurproduct is en water niet loslaat, konden wij geen nieuwe vloer leggen doordat de vloer te nat bleef. Op advies, gelukkig in contact gekomen met Gijs van Q2. Een man die kennis van zaken heeft, kundig en ervaring. Heeft dit probleem in 1 maand tijd opgelost. Nu na 6 maanden, kunnen we starten met het herstel van ons huis. Zonder Q2 hadden we de komende maanden nog niet aan herstel kunnen denken.
Q2, Gijs en medewerkers bedankt voor jullie hulp. Hele goede ervaringen met jullie.


Simply the best

Dec 09, 2020 by Pearl

Ik kocht in Juli dit jaar een prachtig vakantiehuis vlakbij de Belgische grens. Helaas stuitten we op een aantal verborgen gebreken waaronder een lekkage in de badkamer. Gelukkig waren afvoer en leidingen prima in orde na onderzoek door Pompe Lekkage Detectie maar bleek het aan de drain (douchegoot) te liggen die verkeerd tegen de wand was gelegd waardoor het water in de muur terecht kwam.
Via Pompe werd ik in contact gebracht met Q2-Schadeherstel.
Een eerste prettig gesprek met Mark Valentijn die meteen een afspraak inplande met collega Gijs de Gier die met mij samen een oplossing zocht om het probleem te verhelpen.
De vloer werd opengelegd om op de juiste wijze een nieuwe douchegoot te plaatsen. Met de bestelde portugese tegels heb ik nu een prachtige nieuwe vloer!
Alles gebeurde netjes en in overleg met Roy die zijn eerste dag begon bij het team van Q2-Schadeherstel!
Ik ben zeer tevreden over Q2-Schadeherstel. Heb een heel prettig contact gehad met Mark, Gijs en Roy! Als er ooit - afkloppen - weer een schade of ander akkevietje verholpen dient te worden, dan klop ik als eerste aan bij Q2-Schadeherstel. Super bedankt voor alles!
Hartelijke groeten,
Pearl


waterschade

Nov 28, 2020 by Fam. in 't Groen

Nadat wij de schade gemeld hadden bij onze verzekering kregen wij het advies om Q2 schadeherstel te benaderen. Deze hadden alle expertises in huis die wij nodig hadden. De schade werd vakkundig en relatief snel hersteld. Wij zijn daarom ook SUPER tevreden over deze vakmensen. Bedankt voor de gezellige samenwerking. Jan en Mieke in 't Groen uit Dongen.


Het duurde even, maar dan heb je ook wat

Sep 02, 2020 by Gerard Heijmans

Eind december 2019 lekkage ontdekt in de badkamer. Vanaf half januari 2020 op advies van de verzekering in handen gegeven van Q2-Schadeherstel. Vanaf dat moment heeft projectmanager Gijs volgens mij grijze haren overgehouden aan het project. Alles wat tegen kon zitten zat tegen, maar er brak geen paniek uit. Uiteindelijk op 31 augustus heeft schilder Jorg de laatste hand gelegd aan een bijzonder mooi resultaat, zowel de badkamer als de keuken. We hebben iedereen zo'n beetje voorbij zien komen, Dennis, Frank, Marc Bouw, Steve en Jorg, allen met hun eigen vakkundigheid en specialiteit. Een speciaal bedankje aan Gijs, die samen met ons elk probleem op perfecte wijze heeft opgelost. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Bedankt iedereen van Q2 Schadeherstel.


Vakwerk en Top meedenken!

May 20, 2020 by Dijkstra

De schade in onze badkamer is zeer vakkundig verholpen door Frank van Q2 Schadeherstel. Het proces is efficient en professioneel begeleid door projectmanager Marc Bouw. Frank heeft verder gekeken dan de opdracht was gesteld en kwam daardoor tot de conclusie dat de vloer (met name douchegedeelte) bouwkundig gezien niet goed was gemaakt en heeft dit niet alleen hersteld, maar het tegelwerk in de douche ziet er ook nog eens een stuk fraaier uit. Ook op andere vlakken is goed meegedacht (o.a. het versnellen van de werkzaamheden zodat we weer eerder gebruik kunnen maken van de badkamer. Speciale dank aan Frank en Marc!


Q2-Schadeherstel +31(0)85-1052000 Rietwaard 1 's-Hertogenbosch , Nederland 5.0 5.0 23 23 Q2 schadeherstel heeft bij ons de badkamer verbouwd.Ze waren al heel erg duidelijk in hun offerte waarbij erg werd meegedacht. De werkzaamheden zijn goed verlopen en ook tijdens
Page:
123
direct contact met Q2
Waarom q2?

Snel hulp bij schade
24/7 Bereikbaar
Referenties
Één aanspreekpunt
Eigen personeel
Strakke planning
Perfecte oplevering
Gangbare prijzen

Neem Contact op