Reviews Q2 Schadeherstel

Wat vinden onze klanten van onze diensten?

Laat weten wat je van ons vindt

Schrijf hier zelf ook een review

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

prima werk

May 29, 2023 by Faam. Schoenmakers

na een waterschade zijn we uitstekend geholpen door Q2.
hun mede werkers hebben heel zorgvuldig onze spullen ingepakt en opgeborgen een hele beneden verdieping leeg, onze kamer is weer als nieuw, prima werk geleverd, dank aan de mannen die onze spullen zo goed hebben behandeld alsof ze van hun zelf waren, en alles keurig netjes hebben achter gelaten.
wij zijn zeer tevreden.


deskundige vakmensen

Jan 25, 2023 by Toine van Kessel

Vanwege een dak lekkage na een stortbui, zijn wij geholpen door Q2. Zij hebben de schade aan vloer en wanden deskundig en netjes opgelost. De planning was wel flink uitgelopen doordat de vloer 3 weken heeft moeten drogen, met behulp van lawaaierige drogers, maar dat was blijkbaar nodig. Nu ziet de keuken er weer piekfijn uit.


Nov 22, 2022 by marijke Franssen

Wij zijn tevreden over het weghalen, opslaan, en terugbezorgen van onze meubelen.
Wij hadden het natuurlijk zeer getroffen met Jorg en Marcel. Wat een fijne mannen zijn dat. Zo zorgvuldig, behulpzaam en geduldig. Keurige nette mannen. Nogmaals dank Marcel en Jorg


Zeer tevreden

Sep 26, 2022 by Aschwin van Kessel

Onlangs heeft Q2 onze badkamer gerenoveerd.
Een keurig bedrijf met duidelijke offerte en afspraken.
Complimenten en dank aan de vakmannen Frank vd Stappen, Rafaël Jekel en loodgieter Dave.
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer!


Sep 08, 2022 by Mariëlle

We zijn erg tevreden over het herstel van de aanrijdingschade aan onze gevels. Erg vriendelijke mensen en ze hebben heel netjes gewerkt!


Sep 08, 2022 by Mariëlle

We zijn erg tevreden over het herstel van de aanrijdingschade aan onze gevels. Erg vriendelijke mensen en ze hebben heel netjes gewerkt!


Jun 22, 2022 by E.Mathijssen

Wij zijn meer dan tevreden over de uitvoering van het herstel van stormschade op het dak en lekkage op de bovenste verdieping. Goede communicatie, vakmanschap en zeer vriendelijke en behulpzame mensen.


Super service

Feb 17, 2022 by Brigitta Bossink

Reparatie lekkage keukenramen snel en prima opgelost. Snelle service, goed overleg, duidelijke offerte en heel vriendelijk! Super dienstverlening!


Review schadeherstel inbraak

Jan 10, 2022 by Jeroen

Prima service van Q2, er is een voordeur en raam hersteld in verband met inbraakschade, inclusief nieuwe balken erin, daarna gelakt, plus nog wat extra beveiliging ingebouwd. Keurige begeleiding en snelle follow-up service toen nog een kleine aanpassing nodig was dus flexibele houding. Netjes afgewerkt, keurig opgelost. bij Q2 zijn ze om die reden wel druk, dus wees er op toijd bij voor wanneer ze beschikbaar zijn. Prima!


Betrouwbaar bedrijf

Jan 02, 2022 by Berry

Betrouwbaar bedrijf met Mark Valentijn in Den Bosch aan het roer. Man waar je afspraken mee kunt maken! Ondanks de drukte toch nog vlot geholpen. Bedankt voor de professionele afhandeling van onze waterschade bij ons en de buren!


Q2-Schadeherstel +31(0)85-1052000 Rietwaard 1 's-Hertogenbosch , Nederland 4.9 5.0 35 35 na een waterschade zijn we uitstekend geholpen door Q2.hun mede werkers hebben heel zorgvuldig onze spullen ingepakt en opgeborgen een hele beneden verdieping leeg, onze kamer is
Page:
1234
direct contact met Q2
Waarom q2?

Snel hulp bij schade
24/7 Bereikbaar
Referenties
Één aanspreekpunt
Eigen personeel
Strakke planning
Perfecte oplevering
Gangbare prijzen

Neem Contact op