Q2 De specialist in schadeherstel

Q2-Schadeherstel kan met eigen vakmannen schakelen en uw schade volledig en snel herstellen.

Schade melden

Q2-Schadeherstel ontzorgt

Q2 is gespecialiseerd in het herstellen van brandschades, waterschades, stormschades, inbraakschades en aanrijdingsschades aan uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie

Droging

Q2-Schadeherstel beschikt over alle kennis en apparatuur om zowel reguliere als specialistische droging direct in te zetten, om meer gevolgschade te voorkomen.

Meer informatie

Brandschade?

Brandschade aan uw woning of bedrijfspand heeft een enorme impact. Bij een brandschade ontstaat ook vaak waterschade. Q2-Schadeherstel hersteld uw brandschade met eigen vakmannen.

Meer informatie

Waterschade?

Bij een waterschade is snel schakelen van groot belang om meer gevolgschade te voorkomen. Q2-Schadeherstel regelt uw schade en zorgt voor perfecte oplevering.

Meer informatie

Stormschade?

Schade veroorzaakt door storm komt steeds vaker voor in verband met de klimaatveranderingen. Wij kunnen u van dienst zijn als u stormschade heeft.

Meer informatie

Transport

Onze transportdienst haalt en brengt inboedels voor tijdelijke opslag of voor droging. Wij werken 24/7 om alles zo snel en goed mogelijk te regelen.

Meer informatie

Opslag

Na een brandschade of waterschade is het vaak noodzakelijk om je inboedel extern op te slaan. Wij verzorgen dit van A tot Z.

Meer informatie

Schoonmaak

Een brandschade of waterschade kan veel roet en rommel veroorzaken. Onze schoonmaakdienst reinigt ter plaatse, maar ook in onze speciaal ingerichte bedrijfsruimte.

Meer informatie

Schadeherstelbedrijf in Den Bosch

Droging

Brand

Water

Storm

Inbraak

Asbest

Q2 voor het herstellen van diverse schades

Q2-Schadeherstel is een schadeherstelbedrijf uit Den Bosch. Q2 Schadeherstelbedrijf is gespecialiseerd in het herstellen van diverse schades zoals; brandschades, waterschades, stormschades, inbraakschades en aanrijdings schades aan uw woning of bedrijfspand.
Snelheid, ontzorgen, goed luisteren naar de wensen van gedupeerden, de juiste communicatie met schade-expert, tussenpersonen en verzekeraars en een goede oplevering staan daarbij op nummer één binnen de organisatie van Q2-Schadeherstel. Tijdens de herstelwerkzaamheden heeft u één aanspreekpunt, omdat wij de complete herstelwerkzaamheden in eigen beheer doen.

Complete ontzorging bij schade

Snelle opname en gespecificeerde herstel offerte

Brandschade of waterschade is vervelend met vaak grote gevolgen. Je wilt uiteraard dat je schade snel en vakkundig herstelt wordt. Q2-Schadeherstel is specialist in bouwkundig schadeherstel van waterschade, brandschade, stormschade, inbraakschade, aanrijdingsschade of (specialistische) droging, wij hebben de juiste vakmannen en project managers in huis om uw schade snel en vakkundig tot een goed einde te brengen. Heeft u schade? Neem direct contact met ons op: +31 (0)85 – 1052000 of mail naar info@q2-schadeherstel.nl. Het is ook mogelijk om online een schade te melden:

Schade melden

Video werkwijze Q2-Schadeherstel

Wat vinden klanten van ons?

Meest recente review

 by Jan Vos on Q2-Schadeherstel
Perfecte kwaliteit

Perfecte kwaliteit van het werk, snelle service na calamiteit en zeer klantgerichte benadering! Zeer aan te bevelen!

Page 1 of 108:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Wordt jij onze partner?

Samen kun je meer dan alleen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar bedrijven en ZZP’ers die met ons willen samenwerken. Bedrijven die, net als ons, gedupeerden graag snel en vakkundig willen helpen. Voel jij je aangesproken en zie je een samenwerking wel zitten, neem dan contact op met Q2-Schadeherstel voor een kennismakingsgesprek. Misschien wordt jij wel onze nieuwe schadeherstel partner!

Contact

Q2 Schadeherstelbedrijf zoekt vakmannen

Ben jij die ene vakman?

Een echte vakman herken je aan kwaliteit, vriendelijkheid en nakomen van afspraken. Hij zorgt voor een goede, soepele en snelle afhandeling van de schade. Q2-Schadeherstel BV heeft vakmannen nodig met diverse specialiteiten. Ben je een timmerman, loodgieter, stukadoor, metselaar, tegelzetter of heb je een andere specialiteit, dan komen we graag in contact met jou. 

Lees meer