Schoonmaak Dienst Q2

Een brandschade of waterschade kan veel roet, rommel en schade veroorzaken. 

Schoonmaakdienst Q2

Samenwerking met grote schoonmaakorganisaties

De gevolgen na een brandschade of waterschade kunnen enorm zijn. Het is dan prettig dat u wordt bijgestaan door een bedrijf die voor u klaar staat en de locatie weer toonbaar en schoon maakt. Q2 Schadeherstel BV neemt deze zorg bij je weg.

Wanneer er eenmaal een ravage is aangericht door een schade dan weet je soms niet waar je moet beginnen. Q2 Schadeherstel BV weet precies wat ze moeten doen. Neem als voorbeeld een keuken die verloren is gegaan door brand. Overal electrische apparaten en overal heeft het vuur zijn sporen achter gelaten met roet. Gespecialiseerde mensen ruimen de boel op en voeren het afval af. Alle huisraad die verloren is gegaan verwijderen we en leveren het schoon op voor het herstelteam.

Ondanks de pech van de schade zullen wij ervoor zorgen dat alles netjes en schoon opgeleverd wordt en u met een tevreden gevoel achterlaat.

 

Ik wil meer informatie over de schoonmaak mogelijkheden na brandschade of waterschade

Q2-Schadeherstel is een schadeherstel bedrijf, die tevens ook schoonmaak aanbied. Wilt u meer informatie ontvangen over deze service van Q2-Schadeherstel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

direct contact met Q2
Waarom q2?

Snel hulp bij schade
24/7 Bereikbaar
Referenties
Één aanspreekpunt
Eigen personeel
Strakke planning
Perfecte oplevering
Gangbare prijzen

Neem Contact op