Schoonmaakdienst Q2

Een brandschade of waterschade kan veel roet, rommel en schade veroorzaken. 

Schoonmaakdienst Q2

Samenwerking met grote schoonmaakorganisaties

Schoonmaak door Q2 Schadeherstelbedrijf

De gevolgen na een brandschade of waterschade kunnen enorm zijn. Het is dan prettig dat u wordt bijgestaan door een bedrijf die voor u klaar staat en de locatie weer toonbaar en schoon maakt. Q2 Schadeherstel BV neemt deze zorg bij je weg.

 

Wanneer er eenmaal een ravage is aangericht door een schade dan weet je soms niet waar je moet beginnen. Q2 Schadeherstel BV weet precies wat ze moeten doen. Neem als voorbeeld een keuken die verloren is gegaan door brand. Overal electrische apparaten en overal heeft het vuur zijn sporen achter gelaten met roet. Gespecialiseerde mensen ruimen de boel op en voeren het afval af. Alle huisraad die verloren is gegaan verwijderen we en leveren het schoon op voor het herstelteam.

 

Ondanks de pech van de schade zullen wij ervoor zorgen dat alles netjes en schoon opgeleverd wordt en u met een tevreden gevoel achterlaat.

Ik wil meer informatie over de schoonmaakmogelijkheden na brandschade of waterschade.

Q2-Schadeherstel is een schadeherstel bedrijf, die tevens ook schoonmaak aanbied. Wilt u meer informatie ontvangen over deze service van Q2-Schadeherstel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

schoonmaak-Q2-3
Waarom Q2 Schadeherstelbedrijf

Waarom Q2?

Snel hulp bij schade

Referenties

Referenties

Eigen personeel

Perfecte oplevering

24/7 Bereikbaar

Één aanspreekpunt

Strakke planning

Gangbare prijzen

Ik wil meer informatie over Q2 Schadeherstel

Wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u schade?

Wat vinden klanten van ons?