Herstel na stormschade

Schade veroorzaakt door storm, kan groter worden als er niet snel wordt ingegrepen.

Complete ontzorging bij stormschade

Specialistische en deskundige hulp

stormschade-1

Je moet er toch niet aan denken om een boom op je woning te krijgen. Toch kan het gebeuren, gezien de klimaatveranderingen. Maar niet alleen een boom kan schade veroorzaken als gevolg van de storm, er zijn meerder oorzaken die stormschade kunnen aanrichten. Denk daarbij aan dakpannen die van het dak kunnen waaien, waardoor veel regenwater via het dakbeschot de woning binnen kan stromen. Belangrijk om te weten is dat Q2 Schadeherstel BV efficiënt te werk gaat om ervoor te zorgen dat de schade in eerste instantie zoveel mogelijk beperkt blijft snel (na zorgvuldige opname) compleet hersteld wordt.

 

Schade ontstaan als gevolg van een storm kan plotseling voor grote problemen zorgen. Het dak begint te lekken of een ruit is kapot gegaan. Q2 Schadeherstel BV is erkent schadehersteller voor verzekeringsschade. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in stormschade. Dit houdt in dat wij vanaf het moment van de stormschade tot aan de oplevering van het schadeherstel voor u klaar staan.

 

Middels een strakke planning zorgen wij ervoor dat de schade weer snel achter de rug is en dat u weer kunt genieten van uw woning zoals u dat gewend bent. Omdat wij alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren heeft u voor, tijdens en eventueel ná het schadeherstel proces maar één aanspreek punt, één project manager die alles regelt voor u.

Ik wil meer informatie over hulp bij stormschade

Q2-Schadeherstel is een bedrijf, gespecialiseerd in deskundige hulp bij stormschades. Wilt u meer informatie ontvangen over stormschade door de specialisten van Q2-Schadeherstel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

stormschade-2
Waarom Q2 Schadeherstelbedrijf

Waarom Q2?

Snel hulp bij schade

24/7 Bereikbaar

Referenties

Één aanspreekpunt

Eigen personeel

Strakke planning

Perfecte oplevering

Gangbare prijzen

Ik wil meer informatie over Q2 Schadeherstel

Wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u schade?

Wat vinden klanten van ons?