Transport

Onze transportdienst haalt en brengt inboedels voor tijdelijke opslag, schoonmaak of droging. Wij werken 24/7 om alles zo snel mogelijk te regelen en in goede banen te leiden.

Q2 Transportservice

Wij hebben een eigen transportdienst

Wanneer je schade hebt aan je woning kun je altijd wel wat hulp gebruiken. Zeker als het om transport gaat van je huisraad direct na je schade staan wij direct voor je klaar. Onze transportdienst komt de spullen bij je ophalen en vervoeren deze naar iedere bestemming. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze opslag service.

Opslagdienst Q2

Q2 Schadeherstel heeft een eigen transportservice. Wanneer wij een schade herstellen is het ten eerste niet handig werken wanneer de ruimte vol staat met uw kostbare spullen, ten tweede is er kans op beschadigingen van uw spullen. Wij kunnen deze spullen dan voor u vervoeren en opslaan in onze eigen opslag gedurende de schade herstelwerkzaamheden. Na herstelwerkzaamheden kan onze transportservice uw spullen weer terugbrengen.

Het voordeel is dat wij het transport eenvoudig kunnen afstemmen met het herstel van de schade omdat wij dit in eigen beheer regelen. Daarmee kunnen wij u maximaal ontzorgen en hoeft u verder nergens niets meer te regelen.

Ik wil meer informatie over jullie transportservice

Q2-Schadeherstel is een bedrijf, gespecialiseerd in deskundige hulp bij verschillende schades. Wilt u meer informatie ontvangen over de transportservice van Q2-Schadeherstel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

direct contact met Q2
Waarom q2?

Snel hulp bij schade
24/7 Bereikbaar
Referenties
Één aanspreekpunt
Eigen personeel
Strakke planning
Perfecte oplevering
Gangbare prijzen

Neem Contact op