Transport

Onze transportdienst haalt en brengt inboedels voor tijdelijke opslag, schoonmaak of droging. Wij werken 24/7 om alles zo snel mogelijk te regelen en in goede banen te leiden.

Q2 Transportservice

Wij hebben een eigen transportdienst.

transport-Q2-4

Wanneer je schade hebt aan je woning kun je altijd wel wat hulp gebruiken. Zeker als het om transport gaat van je huisraad direct na je schade staan wij direct voor je klaar. Onze transportdienst komt de spullen bij je ophalen en vervoeren deze naar iedere bestemming. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze opslag service.

 

Opslagdienst Q2

 

Q2 Schadeherstel heeft een eigen transportservice. Wanneer wij een schade herstellen is het ten eerste niet handig werken wanneer de ruimte vol staat met uw kostbare spullen, ten tweede is er kans op beschadigingen van uw spullen. Wij kunnen deze spullen dan voor u vervoeren en opslaan in onze eigen opslag gedurende de schade herstelwerkzaamheden. Na herstelwerkzaamheden kan onze transportservice uw spullen weer terugbrengen.

 

Het voordeel is dat wij het transport eenvoudig kunnen afstemmen met het herstel van de schade omdat wij dit in eigen beheer regelen. Daarmee kunnen wij u maximaal ontzorgen en hoeft u verder nergens niets meer te regelen.

Ik wil meer informatie over onze transportservice

Q2-Schadeherstel is een bedrijf, gespecialiseerd in deskundige hulp bij verschillende schades. Wilt u meer informatie ontvangen over de transportservice van Q2-Schadeherstel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Q2 Transport service
Waarom Q2 Schadeherstelbedrijf

Waarom Q2?

Snel hulp bij schade

Referenties

Referenties

Eigen personeel

Perfecte oplevering

24/7 Bereikbaar

Één aanspreekpunt

Strakke planning

Gangbare prijzen

Ik wil meer informatie over Q2 Schadeherstel

Wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u schade?

Wat vinden klanten van ons?