Wat te doen bij waterschade?

Door direct te schakelen bij waterschade, kunnen wij de gevolgschade zoveel mogelijk beperken!

Help! Ik heb waterschade in huis

Laat Q2 je waterschade herstellen

Wanneer water door het plafond je woonkamer in stroomt, wil je de gevolgschade zoveel mogelijk beperken. Water kan enorme schade aanrichten wanneer je te lang wacht met het oplossen van de oorzaak en  inzetten van de droging. Water stroomt alle kanten op en veroorzaakt daardoor vaak veel gevolgschade. Houten deuren en vloeren nemen het water op en gaan werken / uitzetten, verf en stukwerk bladert af, tegels in badkamers gaan losliggen etc.

Ook bluswater bij brandschade zorgt in de praktijk voor veel gevolgschade. Wij komen veel lekkende afvoerleidingen tegen in badkamers en moeten na het vervangen of omleggen van de leiding vaak het tegelwerk vervangen of aanhelen.

Groot voordeel is dat Q2-Schadeherstel BV alle vakmensen in eigen dienst heeft, zodat we snel kunnen schakelen en plannen. Belangrijkste punt is dat u als gedupeerde maar met één partij hoeft te communiceren.

Nadat onze onze vakmensen de waterschade hersteld hebben, kunt u weer met een fijn gevoel genieten van uw woning en is de schade snel vergeten.

Vakmensen om waterschade te herstellen

We beschikken over de juiste vakmensen om alle voorkomende waterschades te herstellen:

  • Waterschade aan vloeren
  • Waterschade aan daken
  • Waterschade aan plafonds en wanden
  • Waterschade aan kozijnen
  •  Waterschade in kelders
  • Waterschade in badkamers

Meld je waterschade online

Q2-Schadeherstel is een bedrijf, gespecialiseerd in het herstellen van waterschades. Heeft u een waterschade en wenst u direct hulp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij reageren binnen enkele uren. 

direct contact met Q2
Waarom q2?

Snel hulp bij schade
24/7 Bereikbaar
Referenties
Één aanspreekpunt
Eigen personeel
Strakke planning
Perfecte oplevering
Gangbare prijzen

Neem Contact op